Selasa, 25 November 2014
Halaman Utama Berita Agenda Kontak Kami Buku Tamu Ke Domain Utama English Version
Tujuan Wisata
Satuan Kawasan Wisata
Peta Wisata
Objek Wisata
Usaha Wisata
Hotel
Restoran
Bumi Perkemahan
Hiburan Umum & Wisata Belanja
Jasa Wisata
Aneka Dokumen
Rekapitulasi
Kunjungan Wisata
PAD Parsenibud
Seni Budaya
Seni Tradisional
Temuan Arkeologi
Bangunan Bersejarah
Cagar Budaya
Benda Pusaka
Upacara Adat
Pemukiman Tradisional
Naskah Kuno
Cerita Rakyat
Permainan Rakyat
Peristiwa Sejarah
Tokoh Sejarah
Organisasi Parsenibud
Disparbud
Organisasi Pariwisata
Organisasi Seni Budaya
Rupa - Rupa
Even
Agenda
Berita
Buku Tamu
 
Direktori
Peta Kota Garut
Peta Kecamatan
Produk Khas
Makanan Khas
Cindera Mata
 
Buku tamu - Pariwisata Garut Online
 


Silakan klik di [sini] untuk mengisi buku tamu

Pengirim: Produk Garut ( produkgarut@gmail.com ) 21/04/2009, 01:46:50
Komentar:
Kabupaten Garut semakin berkembang dengan sentral kulitnya yang menghasilkan berbagai barang seperti jaket kulit ( yang terkenal khas Garut ), sarung tangan kulit, dll yang dikonsumsi masyarakat Indonesia bahkan diekspor ke Luar Negeri. Produk Garut sendiri sudak banyak terakui di Indonesia : Jeruk Garut, Dodol Garut, Domba Garut. Pariwisatanya pun terkenal : Cipanas, Kawah Kamojang, Situ Bagendit, dll.
Banggalah sebagai warga Garut, dan sebagai masyarakat Indonesia. Mari kita lestarikan kekayaan ini..

Pengirim: Haris Setiawan ( terharis@yahoo.com ) 21/03/2009, 11:52:46
Komentar:
garut bagiku kota terindah di jawa barat karena banyak wisata

Pengirim: Firman Juliansyah ( firmanjul@yahoo.com ) 24/02/2009, 11:01:47
Komentar:
Eta Masjid Asy Syuro di Cipari, Pangatikan, (bangunan bersejarah) naha teu aya potoan wae? tos sabaraha tahun website Garut teh? naha kirang modal, teu kagungan kamera, atanapi pamalesan? Pak Warjita, kumaha yeuh....??

Pengirim: Rival ( mohammadrival@yahoo.com ) 13/02/2009, 13:00:51
Komentar:
tempat wisata nu kecil2 di ronjatkeun supados menarik wisata luar kota

Pengirim: DIK EDI RAHAYU ( emaildikdik@yahoo.co.id ) 08/02/2009, 12:35:20
Komentar:
Assalamu'alaikum Wr. Wb.
Sampurasun........

Hapunten anu kasuhun, nepangkeun simkuring Dikdik, sanaos dilahirkeun di Tasikmalaya..... (Sami sareng Kang DICKY Candra Wakil Bupati Garut ayeuna)....he..he.., namung ti letik dugi ka kantos kuliah sareng rimbitan sagala, simkuring di Garut. Ayeuna padumukan rada tebih ti Kab. Garut. Ari pacabakan matuh mah di bidang JASA PARIWISATA salah sawiaos Agent tOUR & tRAVEL ( PT. KIRANA SURYA GEMILANG-KIRANA TOUR).
Simkuring ngaraos reueus ku Kampung sorangan, kuayana sababaraha tempat obyek wisata di Kabipaten Garut, anu pangemut teh tiasa di pintonkeun ka wisatawan. Kantos simkuring nyandak rerencangan insan Wisata ti Yogyakarta, niat simkuring teh bade ngadamel paket Wisata. Da ari ninggal di Web. Pariwisata Garut(ayeuna) mah sakitu saena, Ngahaja ti Jogja survey ka Garut. Salami 2 dinten simkuring mapai, kalayan aya sabaraha catetan anu pangemut singkuring waktos harita (2 tahun kapengker) ngaraos ngahanjakalken, diantawisna :
1. Jalan menuju obyek wisata seueur keneh anu alit tur ruksak
2. Lingkungan/masayarakat kirang ngadukung, masih kirang sadar wisata
3. Obyek Wisata anu teu diurus/teu kaurus dll.......
Anu Akhirna simkuring teu cios ngadamel Paket Wisata Garut teh, alesan harita....
"Naon anu tiasa dipintonkeun/dijual atuh ari masih keneh kitu jeung kitu mah....??" Konsep Wisatanya tidak jelas.....( Insan Wisata ti Jogja berkomentar; Sayang sekali padahal Alam Garut yang Indah, banyak potensi Wisatanya, tidak bisa dijual....")
Simkuring OPTIMIS, ngaharep.....mudah-mudahan atuh ayeuna mah aya parobihan....... Karena Garut punya potensi Wisata yang cukup tinggi/banyak.... Sakali deui hapunten anu kasuhun, oge ngahaturkeun nuhun ka Insan Pariwisata anu aya di Tatar Garut........
Wasalam.......


Pengirim: Henny ( hennyyul@yahoo.com ) 05/02/2009, 11:36:34
Komentar:
Assalaamuaalaikum,
saya heny dari jakarta, saya tertarik dngan kepariwisataan di garut, Pariwisata di Garut sangat baik ya, kira2 ada lowongan kerja gak ya,di bidang pariwisata? terimakasih

Wassalaam

Pengirim: Henny ( hennyyul@yahoo.com ) 05/02/2009, 11:31:08
Komentar:
Assalaamuaalaikum,
saya heny dari jakarta, saya tertarik dngan kepariwisataan di garut, Pariwisata di Garut sangat baik ya, kira2 ada lowongan kerja gak ya,di bidang pariwisata? terimakasih

Wassalaam

Pengirim: Lexs K S A ( jun27lexus9793@hotmail.com ) 06/12/2008, 21:28:43
Komentar:
UPDATE atuh akang/teteh berita pariwisatana.....

salam Riyadh KSA

Pengirim: Ogiexslash ( ogiexspac@telkom.net ) 04/12/2008, 20:59:39
Komentar:
Bagi yang berminat mengikuti test CPNS silahkan download gratis latihan soal-soal ujian masuk CPNS di http://www.alumnusmada.blogspot.com

Pengirim: Rief ( rifki@badaklng.co.id ) 28/11/2008, 06:59:12
Komentar:
Sampurasun.... wilujeng ngalaksanakeun pilkada ka warga garut, mudah-mudahan lancar....sareng nu kapilih sing tiasa ngamajengkeun garut, tiasa ngasejahterakeun masyarakat garut.....ngemban amanat dunia akherat, tong saukur ngasejahterakeun diri jeung kulawarga sorangan hungkul, tapi memang susah...nya, ngamodalan kampanye wae mangmilyar-milyar, lamun teu jadi kapilih.......stresss kudu mayar hutang, lamun kapilih salah-salah lain mikiran rakyat, tapi mikiran kumaha carana ngabalikeun modal urut kampanye, he...he...cing ah guera areling...sing geura sadar da ari hirup di dunya mah ngan samentara, sok geura paloba-loba bekel jang bawaeun ka akherat, da nu disebut hari akhir ( kiamat ) teh katinggalina geus deukeut, geus loba tanda-tandana, tong silo ku pangkat jeung jabatan nepi ka poho kana sagala....eling....eling...eling....!!!!!

Pengirim: Ichsan ( sejiwa_00@yahoo.com ) 26/11/2008, 11:50:40
Komentar:
seu acan ngisi buku tamu, Abdi bade nepangkeun heula : abdi teh icsan ti sukamerang bandrek- kersamanah...
konggo nganingkatkeun kasejateraan penduduk anu aya di garut. Pemerintah ulah was-was nyandak alih ilmu sareng teknologi modern. entos we heula sakitu..
eungke di lajeungkeun deui ...semoga sukses pemerintah garut, yang sedang melaksanakan pilkada semoga tidak ada kecurangan ...

Pengirim: Ronal Bebek ( ronalbebek@gmail.com ) 26/11/2008, 10:33:34
Komentar:
ass.wr.wb
kmh warga GARUT sadayana, daramang????????
wilujeng nyoblos deui babak ka 2, mugia GARUT dipingpim ku pamimpin anu amanah tur bisa ngabawa aspirasi masyarakat GARUT. Amiennnnnn

Hidup GARUT,
GARUT nu urang
urang jaga GARUT....
wassalam...... uz

Pengirim: Sandi ( nugraha_sandi@yahoo.com ) 23/11/2008, 15:50:41
Komentar:
Asslm...
Punten bade tumaros kanggo Admin Web Dispar ieu, pami bade nga-update sapertos profile, foto, sareng sajabina tiasa??simkuring Marketing Pujasega Family Resto.
Nyuhungkeun waleranan margi simkuring parantos nyiapkeun sanes kantenna..
hatur nuhun

Pengirim: Dede Kurnia ( doi_tsm@yahoo.co.id ) 21/11/2008, 19:52:41
Komentar:
Salam Kasadayana.
Sateuacana nepangkeun kawit ti tasikmalaya,ngabewarakeun upami aya nu meryogikeun BIS PARIWISATA tiasa nyumpingan ka POOL PO. DOA IBU di Tasikmalaya.Wirehna danget ieu DOA IBU tos nyayogikeun BIS PARIWISATA.
Kanggo Hub Langsung Tiasa Lewat Hp di 085223108212.
Hormat Sim Kuring Ti Tasikmalaya

Pengirim: Rizka ( riska_deui@yahoo.com ) 21/11/2008, 12:20:39
Komentar:
assalamualaikum..
nepangkeun, abdi Rizka ti Wanaraja. tepatna ti Tegalpanjang..he2..
bingah pisan janten warga Garut. mugi ka payuna langkung berkembang. nuju bd nyusun skripsi yeuhh...ka wargi Garut mohon bantosana..hoyong nyandak objekna di Garut. ka para wargi anu tos pangalaman nyusun skripsi, nyuhungkeun bantosana..
nuju puyeng milari naon nu bade di candak ieu teh..
mangga ah,,sakitu heula..
wass..


Halaman : [1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16][17][18][19][20][21][22][23][24][25][26][27][28][29][30][31][32][33][34][35][36][37][38][39][40][41][42][43][44][45][46][47]  Total : 693


Best view with
Microsoft
Internet Explorer at
1024 by 768 pixels