Jumat, 31 Oktober 2014
Halaman Utama Berita Agenda Kontak Kami Buku Tamu Ke Domain Utama English Version
Tujuan Wisata
Satuan Kawasan Wisata
Peta Wisata
Objek Wisata
Usaha Wisata
Hotel
Restoran
Bumi Perkemahan
Hiburan Umum & Wisata Belanja
Jasa Wisata
Aneka Dokumen
Rekapitulasi
Kunjungan Wisata
PAD Parsenibud
Seni Budaya
Seni Tradisional
Temuan Arkeologi
Bangunan Bersejarah
Cagar Budaya
Benda Pusaka
Upacara Adat
Pemukiman Tradisional
Naskah Kuno
Cerita Rakyat
Permainan Rakyat
Peristiwa Sejarah
Tokoh Sejarah
Organisasi Parsenibud
Disparbud
Organisasi Pariwisata
Organisasi Seni Budaya
Rupa - Rupa
Even
Agenda
Berita
Buku Tamu
 
Direktori
Peta Kota Garut
Peta Kecamatan
Produk Khas
Makanan Khas
Cindera Mata
 
Buku tamu - Pariwisata Garut Online
 


Silakan klik di [sini] untuk mengisi buku tamu

Pengirim: Lexs K S A ( jun27lexus9793@hotmail.com ) 06/12/2008, 21:28:43
Komentar:
UPDATE atuh akang/teteh berita pariwisatana.....

salam Riyadh KSA

Pengirim: Ogiexslash ( ogiexspac@telkom.net ) 04/12/2008, 20:59:39
Komentar:
Bagi yang berminat mengikuti test CPNS silahkan download gratis latihan soal-soal ujian masuk CPNS di http://www.alumnusmada.blogspot.com

Pengirim: Rief ( rifki@badaklng.co.id ) 28/11/2008, 06:59:12
Komentar:
Sampurasun.... wilujeng ngalaksanakeun pilkada ka warga garut, mudah-mudahan lancar....sareng nu kapilih sing tiasa ngamajengkeun garut, tiasa ngasejahterakeun masyarakat garut.....ngemban amanat dunia akherat, tong saukur ngasejahterakeun diri jeung kulawarga sorangan hungkul, tapi memang susah...nya, ngamodalan kampanye wae mangmilyar-milyar, lamun teu jadi kapilih.......stresss kudu mayar hutang, lamun kapilih salah-salah lain mikiran rakyat, tapi mikiran kumaha carana ngabalikeun modal urut kampanye, he...he...cing ah guera areling...sing geura sadar da ari hirup di dunya mah ngan samentara, sok geura paloba-loba bekel jang bawaeun ka akherat, da nu disebut hari akhir ( kiamat ) teh katinggalina geus deukeut, geus loba tanda-tandana, tong silo ku pangkat jeung jabatan nepi ka poho kana sagala....eling....eling...eling....!!!!!

Pengirim: Ichsan ( sejiwa_00@yahoo.com ) 26/11/2008, 11:50:40
Komentar:
seu acan ngisi buku tamu, Abdi bade nepangkeun heula : abdi teh icsan ti sukamerang bandrek- kersamanah...
konggo nganingkatkeun kasejateraan penduduk anu aya di garut. Pemerintah ulah was-was nyandak alih ilmu sareng teknologi modern. entos we heula sakitu..
eungke di lajeungkeun deui ...semoga sukses pemerintah garut, yang sedang melaksanakan pilkada semoga tidak ada kecurangan ...

Pengirim: Ronal Bebek ( ronalbebek@gmail.com ) 26/11/2008, 10:33:34
Komentar:
ass.wr.wb
kmh warga GARUT sadayana, daramang????????
wilujeng nyoblos deui babak ka 2, mugia GARUT dipingpim ku pamimpin anu amanah tur bisa ngabawa aspirasi masyarakat GARUT. Amiennnnnn

Hidup GARUT,
GARUT nu urang
urang jaga GARUT....
wassalam...... uz

Pengirim: Sandi ( nugraha_sandi@yahoo.com ) 23/11/2008, 15:50:41
Komentar:
Asslm...
Punten bade tumaros kanggo Admin Web Dispar ieu, pami bade nga-update sapertos profile, foto, sareng sajabina tiasa??simkuring Marketing Pujasega Family Resto.
Nyuhungkeun waleranan margi simkuring parantos nyiapkeun sanes kantenna..
hatur nuhun

Pengirim: Dede Kurnia ( doi_tsm@yahoo.co.id ) 21/11/2008, 19:52:41
Komentar:
Salam Kasadayana.
Sateuacana nepangkeun kawit ti tasikmalaya,ngabewarakeun upami aya nu meryogikeun BIS PARIWISATA tiasa nyumpingan ka POOL PO. DOA IBU di Tasikmalaya.Wirehna danget ieu DOA IBU tos nyayogikeun BIS PARIWISATA.
Kanggo Hub Langsung Tiasa Lewat Hp di 085223108212.
Hormat Sim Kuring Ti Tasikmalaya

Pengirim: Rizka ( riska_deui@yahoo.com ) 21/11/2008, 12:20:39
Komentar:
assalamualaikum..
nepangkeun, abdi Rizka ti Wanaraja. tepatna ti Tegalpanjang..he2..
bingah pisan janten warga Garut. mugi ka payuna langkung berkembang. nuju bd nyusun skripsi yeuhh...ka wargi Garut mohon bantosana..hoyong nyandak objekna di Garut. ka para wargi anu tos pangalaman nyusun skripsi, nyuhungkeun bantosana..
nuju puyeng milari naon nu bade di candak ieu teh..
mangga ah,,sakitu heula..
wass..

Pengirim: Abay ( abay_sunda@yahoo.com ) 20/11/2008, 09:24:49
Komentar:
sampurasuuuuun....kmh dararamang urng grt.......!!!!!...simkuring bde ngiring cumarios sa alit ah........perkawis bupati grt anu bkl datang....saha wae anu janten bupati grt simkuring mah ngadukung wae....nu penting mah resep kana seni...sakitu....komo ngangkat kasenian garut mah simkuring panuju pisan.....sing ka ambeu seungitna(harum) grt teh....

Pengirim: Admin Jaket-kulit.com ( produkjk@gmail.com ) 20/11/2008, 07:34:20
Komentar:
Sebagai warga Garut...bangga jadi anak Garut..Insya Alloh produk UKM Garut lebih dikenal luas bahkan luar Indonesia... saya terus berusaha menaikkan citra produk Garut via www.jaket-kulit.com.

Hidup warga Garut...!!!

Pengirim: Friskaa ( frieskies_18@yahoo.com ) 19/11/2008, 21:34:10
Komentar:
sukses buat kota garut.... ada ga sii milisnya khusus orang" garut yg di jakarta??

Pengirim: Helga P. Megantara ( helga.megantara@yahoo.co.id ) 19/11/2008, 15:26:22
Komentar:
Sukses untuk kota garut & websitenya...

Pengirim: Rere ( rured_petro02@yahoo.com ) 19/11/2008, 13:43:52
Komentar:
saya ingin menanyakan pengelola arung jeram di sungai cimanuk?
contact person dan nama pengelola atau web site yang bisa dikunjungi.

mohon bantuan secepatnya..penting
terima kasih

Pengirim:

Hello Dude

( jinak2@burungmerpati.com ) 18/11/2008, 19:44:46
Komentar:
Hello dude

Pengirim: Yudhi Rudiansyah ( yudhi_rfa@yahoo.com ) 18/11/2008, 18:07:37
Komentar:
assalamualaikum..
hatur nuhun garut...
abi ayeuna aya dilampung,mun kangen teh tingal buka weh website garut...... kalintang bungahna ningal garut ayeuna mah. meni rame pisan. tapi aya tapina ieu tehh.....
iraha garut menang deui adipura nya......?!?!?!?!?
cing atuh nu aya di garut saling bantu nya..... di doakeun lah tikajauhan..

hatur nuhun
wasalam


Halaman : [1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16][17][18][19][20][21][22][23][24][25][26][27][28][29][30][31][32][33][34][35][36][37][38][39][40][41][42][43][44][45][46]  Total : 686


Best view with
Microsoft
Internet Explorer at
1024 by 768 pixels